laatste update januari 2017

LINKS

Op deze pagina links naar instanties en organisaties waar stichting Verhalenboot en Nico de Verhalenman mee verbonden zijn.

Iris Buter is één van de mensen achter stichting Verhalenboot. Iris is regisseur, clown, drama docent, inspirator, projectontwikkelaar en -uitvoerder. voor meer informatie, over Iris Buter klik hier

Andere site mij is www.heijplaat.com. Hierin houd ik bij hoe het loopt met de herstructurering van het dorp Heijplaat, een verhaal over de duurzame herontwikkeling van een stuk Rotterdams industrieel erfgoed uit de 20ste eeuw dat ik al meer dan 14 jaar op de voet volg.

Ik ben senior adviseur van het dagelijks bestuur van Artiesten Belangen Centrum, actief bestuurder van de Huurdersvereniging van Heijplaat, Stichting Duurzaam Heijplaat, Archief Historisch Heijplaat en stichting Het Verteltheater te Utrecht en Circonstruction  daarnaast werk ik regelmatig samen met en vertegenwoordig ik Stichting Nanai.

Ik werkt samen met Het Nederlands samenwerkingsverband voor inheemse volken. Dit is een gezamenlijke site vanuit vele organisaties die zich inzetten voor belangen van inheemse volken.

Een grote opdrachtgever van mij in Rotterdam en een bijzonder inspirerende plek als het gaat over Rotterdam is Hotel New York.

Idle no more, het verzet van de indigenous people van Canada tegen het oprukkend wangedrag van plunderaars en misbruikers van moeder aarde ten koste van alles.

Sacred Stone Camp, een actieve verzetsbeweging in North Dakota (VS) tegen de oprukkende bedreiging van het blijven denken vanuit het belang van fossiele energieboeren.

Stichting Raakveld is een plek in Tilburg waar op een inventieve manier zorg wordt gegeven aan mensen die de zorg nodig hebben door middel van creativiteit. Het Raakveld is grenzenverleggend als het aankomt op zorg voor mensen met een beperking. Een goed voorbeeld van kanteling en anders denken in de gezondheidszorg.