laatste update september 2016

OVER DEZE SITE 

Deze site geeft een kijkje in de keuken van Nico de Verhalenman en stichting Verhalenboot

Er is informatie te vinden over repertoire, activiteiten en projecten waar de stichting of ik bij betrokken is en was. Uiteraard vindt u ook informatie hoe en waarvoor u Nico kunt boeken of inhuren!

Ik heb als specialiteit de wereld van Noord Amerikaanse indianen. Door het vertellen van verhalen uit die cultuur in combinatie met regelmatige bezoeken aan onder ander het Pine Ridge reservaat in South Dakota klik hier, is hij familielid geworden van een volbloed traditionele familie in Oglala. klik hier 

Natuurlijk vergeet ik niet waar ik vandaan kom. Ik ben geboren en getogen Rotterdammer en doe veel en steeds meer in eigen stad. Daarom is er op deze site en via deze site veel informatie te vinden over Rotterdam.

Ik doe vertaalwerk. Ik sta bekend om mijn grondige research en kom daardoor regelmatig pareltjes tegen in de literatuur van bij voorbeeld Amerikaanse Indianen. Hiervan is ook werk terug te vinden via deze site.

De site geeft ingang naar informatie over tal van onderwerpen die te maken hebben met de ontwikkeling van een betere en duurzame wereld of over onderwerpen die dat juist in de weg staan. Er zijn regelmatig links te vinden naar interessante films en documentaires.

Een site kan gezien worden als digitaal visitekaartje, maar hier wordt informatie gedeeld of toegankelijk gemaakt en regelmatig wordt er aangepast aan de hand van de laatste ontwikkelingen. Veranderingen zijn makkelijk te ontdekken omdat er een pagina recente wijzigingen is klik hier. Op vrijwel elke pagina is de datum van de laatste update vermeld.

Wij wensen u veel plezier! Heeft u vragen, commentaar of opmerkingen, dan horen wij dat graag. klik hier