geplaatst 16 november 2015

Een memorabel en stormachtig weekend. aanslagen in Parijs, Beirut en Irak. Nieuwsgeving is weer beperkt e bijzonder eenzijdig. Al lang geleden is de integriteit van nieuwsgevers en media al door de mand gegaan. Eenzijdige belichting van gebeurtenissen en zaken die gewoon niet gemeld worden, tonen aan de de media gekleurd zijn en dat media gebruikt worden voor het vormen van de publieke opinie.

Wat gebeurd is, is niet goed te praten, op geen enkele manier, maar oorzaak en gevolg vragen ee gedegen analyse van wat er aan de hand is allemaal.

Deze pagina wil de mogelijkheid bieden om ook de andere kant van de zaak te bekijken. Als het aan de Fransen ligt wordt dit binnenkort verboden en moet men geloven wat de officiele media te melden hebben. Dit is de eerste aanzet van totale staatscontrole over de media in het vrije westen? Chew on this if you've got the stomach for it.

geplaatst 18 november logisch verhaal waar veel van deze shit vandaan komt klik hier

geplaatst op 16 november, juist om ook de andere kant te belichten over de afschuwelijke aanslagen van afgelopen weekend, allen opgeëist door Is.

waarom een overvloed aan berichtgeving in Parijs, terwijl er nog twee aanslagen gepleegd zijn in hetzelfde weekend klik hier

hier een scherpe analyse van de hele situatie klik hier

terreur heeft alles te maken met geloof, maar niet het geloof dat ze willen dat u en ik geloven. Maar welk geloof is dan wel de boosdoener? klik hier voor de mening van de Correspondent