laatste update maart 2014                                                                                  doing highways and byways

Nico vertelt veel verhalen die hij oppikt tijdens zijn reizen. Meestal vertelt hij alleen verhalen uit een land of uit een cultuur als hij er geweest is. Pas dan kan hij voor zichzelf een beeld vormen hoe het allemaal geweest zou kunnen zijn, pas dan kan hij het plaatsten in een omgeving.

Daarnaast reist hij vaak, vergezeld van zijn partner en maatje Iris, naar bijzondere plekken. Plaatsen waar niemand komt, plekken ver buiten de gebaande paden en dan gaat Nico nog graag die 10 mile extra, naar daar waar de mooiste verhalen vandaan komen.

Op deze pagina's laten wij een stukje zien uit de inspiratiebron van Nico de Verhalenman. Wilt u ooit een bezoek brengen aan één van die plaatsen of meer weten over die plekken, aarzel dan niet om contact op te nemen. Nico is altijd bereid om u meer te vertellen. Voor het bekijken van die pagina's: ga naar de bovenbalk naar Nico de Verhalenman, dan naar meer over reizen, dan verschijnt daarachter de ingang naar de reispagina's. Plaatsen die echt de moeite waard zijn, worden gelinkt zodat u weet waar u zijn moet.

een mooi filmpje waaruit de overweldigende natuur in de State inspireert. Yosemite klik hier