Gids Rotterdamse havens

Rotterdam is onlosmakelijk verbonden met de havens en andersom. De architectuur van de binnenstad is mooi en indrukwekkend, maar u leert de stad pas echt kennen als u een kijkje neemt in het 40km lange havengebied.

Nico kent de havens, kent de ontwikkeling van de havens, heeft de schaalvergroting met eigen ogen gezien en kent de impact die dat heeft gehad en nog heeft op de omgeving. Hij woont en werkte er heel zijn leven en is vanaf 2004 intensief betrokken bij de transitie van één van de meest markante plekken binnen het stadshavensgebied. Hij was taxichauffeur, vlettenschipper, werkte als operator in de chemische industrie in Botlek en Europoort en woonde lang op een schip uit "de bruine vloot", waarmee hij het hele gebied afstruinde.

Nu werkt hij als verhalenverteller, dus om kort te gaan, Nico de beste allround gids voor een tocht door de havens, per schip of per auto. Niet voor niets was hij een paar keer de havenverteller van Rotterdam tijdens de Wereld Haven Dagen.

Vraag naar de vele mogeljkheden, geschikt voor familie- en groepsuitstapjes of als interessante bezigheid voor uw zakenpartner.

HBO niveau, Nico spreekt vloeiend Engels

voor inlichting, neem contact op klik hier